Pe drumul de costișe ce duce la Floreasca.

  •  
  •  
  •  

Am auzit că medicii de la Floreasca tratează moartea unei paciente arse pur și simplu pe masa de operație, ca fiind un incident regretabil dar minor. Ce dacă n-au fost respectate protocoalele medicale?

Ce dacă chirurgul Beuran s-a urinat cu boltă pe 10 din cele 33 de obligații asumate în calitate de “mâna întâi”? Băbăciunea oricum era expirată, avea 66 de ani, halea pensie de peste trei ani și în plus de asta mai era și canceroasă.

Cât avea să mai consume oxigenul lui madam Firea și să supună statul român la cheltuieli inutile doar pentru a-și mai prelungi traiul câțiva anișori? Atâta scandal pentru nimic? Normal că medicii de acolo au încercat să țină totul la secret. Nu se merita ca pentru câteva flăcări și o babă să terfelești renumele spitalului Floreasca.

Păi știți voi că la Floreasca și-a găsit liniștea Adrian Năstase atunci când s-a zgâriat la gât? Cine credeți că l-a operat, gâdilat, protejat și apărat de statul paralel? Dom șef Brădișteanu tot de la Floreasca. Dar de baronul de Argeș, Constantin Nicolescu vă mai amintiți? Credeți că numai colegii de partid l-au apărat să nu-i cadă balanța justiției pe chelie? Ei ba bine că nu. Și medicii de la Floreasca l-au tratat, protejat și înfofolit.

Dar de Sorin Ovidiu Vântu trebuie să vă mai spun ceva? La Floreasca multă lume avea dreptul a-l vizita, numai netrebnicii de procurori aveau interzis. Să vă mai amintesc de dom Cițòiu. Cine credeți că i-a sudat coasta Dalmată și de Azur, rupte amândouă după tragicul accident? Tot meseriașii de la Floreasca! Dacă situația o impunea, erau în stare să i-o rupă și s-o sudeze înapoi și pe cea de Fildeș.

Vedeți cât profesionalism și dăruire pe medicii de la Floreasca? Atâta scandal pentru o babă arsă? Așa domnilor, protestați, solidarizați-vă, demisionați și plecați, căci pe drumul de costișe ce duce la Floreasca….

Lasă un răspuns