Hai mulțeani, băi cârmacilor!

  •  
  •  
  •  

Na că s-a scurs anul și în aste momente n-am cum să nu mă gândesc la voi, bravi conducători ai nației noastre amărâte, obligate în a vă rotunji cu jdemii de euro conturile partidelor care v-au împlinit doar pe voi, căci noi am ajuns să fim mulțumiți doar că respirăm, fiindcă din cauza nesimțirii voastre o parte din noi au plecat.

Stați liniștiți, nu în Italia, Spania sau Germania, ci în lumea aia cu verdeață, lumină și bună înțelegere. În timp ce vă umpleți burdahanele prin stațiuni cu hoteluri de cinci stele, tre să vă spun că părinții Alexandrei încă mai cred într-o minune, mama Luizei a căzut în boală de atâta zbucium, iar pe șoselele lui românika se moare în draci. Dacă nu mă credeți, întrebați-l pe Chițoiu sau pe beizadeaua lui Gino Iorgulescu. Ei sigur vă pot confirma că se mierlește de aiurea.

Bidivii cu sute de cai putere circulă pe șosele din secolul trecut căci pe studiile de fezabilitate ale autostrăzilor nu se poate circula. Mulți plătim cu viața nesimțirea și nepăsarea voastră. Recent o mămică de numai 27 de ani împreună cu pruncul ei de 5 anișori au fost striviți de un bezmetic care va rămâne mulți ani nepedepsit pentru că statul în loc să plătească expertizele dinamice și judiciare, vă dă vouă indemnizații și pensii speciale.

Mă uit la fețele și cefele voastre grase și nu văd pic de remușcare. Vreți doar bani și posturi.

Hai, mulțeani băi cârmacilor, distrați-vă și aveți grijă să nu ajungeți la Floreasca. Riscați să crăpați arși de vii în blocul operator.

Un mic incident!

Lasă un răspuns